Parkeringsvakter og skriver søkes til utstillingen i Skien 28. April

Utstillingskomiteen vår har behov for 2 til å hjelpe til med parkering og 1 til å skrive (kritikkerer for dommeren) ved utstillingen i Skien lørdag 28. april. Kontakt Lars Jørgen Lassen på tlf 464 15544 snarest !

Blodsporkurs i Bø 2. Mai

Telemark Elghundklubb arrangerer blodsporkurs i Bø onsdag 2. Mai kl. 18.00. Oppmøte på parkeringen ved fotballhallen. Påmeldig til Ola Anders Andersen 90889506.

Invitasjon til NM løshund 16. og 17. Oktober

Gudbrandsdal Elghundklubb inviterer til NM for løshund 16. og 17. Oktober 2018. Base for arrangementet er Nermo Hotell i Øyer. Her er det tilgang til alle fasiliteter og mange gode terreng i rimelig kjøreavstand.  I følge uttaksreglene for NM kan hver områdeklubb stille med 1 deltaker pr påbegynt 400 medlemmer (pr 31.12. året før) Områdeklubben kan også ta ut en reserve som møter ved forfall for deltaker fra egen klubb.

Invitasjon til medlemskveld i Telemark Elghundklubb torsdag 3. Mai

Telemark Elghunklubb inviterer til åpent medlemsmøte torsdag 3. Mai på Hustveitlåven i Heddal (Nordre Vestsidaveg 200, 3677 Notodden. Møtet innledes med orientering fra representantskapsmøtet i Norske Elghundklubbers Forbund fra kl 18.00. Klokka 19.00 blir det foredrag med Eivind Lurås frå Jakt og Fiskesenteret på Flå. Det blir stand med gevirdømming der alle som ønsker det kan ta med sine gevir.  (Påmelding fra kl 18.30, takster for bedømming etter Njff's satser). Arrangementskomiteen som består av Youness Berget og Leif Haaberg arbeider med å få flere firma/butikker med jaktutstyr på stands. Blant de som har sagt ja til å komme er Jakt og Fjellsport, Notodden og Tracker Hundepeiler. Hos Tracker er gode tilbud og kvalifisert opplæring i fokus. Det blir kaffeservering og salg av brus, pølser vafler etc. Både medlemmer og ikke medlemmer i TEHK er velkommen ! Har du spørsmål kontakt Youness Berget på tlf 98621156.

Ringtrening før Skiensutstillingen

Telemark Elghundklubb inviterer til ringtrening og sosialisering av hunder før Skiensutstillingen. Frammøte for hund og fører på Båthustomta på Vold onsdagene 11. April,18. April og 25. April kl 18.30. Ved spørsmål kontakt Lars Anton Steinsholt tlf. 922 84949. Se kart:

Frist for påmelding til utstillingen i Skien er 20. April

Fristen for påmelding til utstillingen i Skien er forlenget til 20. April. Dommer er Arvid Gøransson.  Det blir valpeshow med påmelding på plassen pris kr 200,- Påmelding alle klasser (untatt valper) på web

Utstilling Skien 2018

Skiensutstillingen arrangeres lørdag 28. April på Stevneplassen i Skien. Dommer er Arvid Gøransson. Påmeldingsfrist er forlenget til 20. April. Det blir valpeshow med påmelding på plassen pris kr 200,- Påmelding alle klasser (untatt valper) på web

Ny annonser valper/planlagte kull

Det er lagt ut en ny annonse på siden hvor medlemmer i TEHK kan annonsere for valper/planlagte kull.

 

http://www.tehk.no/986.979.Album.html

Bandhundkurs.

Telemark EHK har sitt årlege bandhundkurs helga 12-13.5.18. på Sauland skule. Se link for program og kartvedlegg.

 

Bandhundkurs2018 Program 

 

Bandhundkurs2018 Kartvedlegg Sauland

Premieutdeling for jaktprøver og overrekkelse av championatskjold

Championatvinnere ny

Lørdag 10. Februar avholdt Telemark Elghundklubb årsmøte med middag og premieutdeling. Det ble utdelt premier for jaktprøver løshund og bandhund, og alle som har oppnådd jakt-, utstilling, eller viltsporchampionat i 2017 møtte fram for å motta sine skjold. Alle premievinnere fikk en flott tallerken med hundens navn i premie. Det ble også overrakt pokal til Tyr av Gausbu, NO45788/13, til Eivind Vrangsund som oppnådde kravet til Mille Maries pokal på Fritzøe-prøva. Kvitskjæret's Emma, NO41109/14, til Espen Håtveit Kristoffersen ble tildelt vandrepremien for beste 1. premie-hund på 1 dags separat løshundprøve.

Stein Frantzen ble tildelt sølvmerke og æresmedlemskap

Randi og Stein ny

Stein Frantzen ble tildelt sølvmerke og æresmedlemskap i Telemark Elghundklubb i forbindelse med årsmøte 10. Februar. I begrunnelsen for tildelingen heter det bl. annet: Stein Frantzen er og har vært aktivt medlem av Telemark Elghundklubb siden klubben ble stiftet. Stein har vært aktivt med på utstillinger og jaktprøver i alle år, og har vært pådriver for å få til et løshundkurs i Telemark Elghundklubb. Stein har viet livet sitt til avl og oppdrett av Norsk Elghund Grå gjennom sin kennel Gausbu som ble godkjent i NKK 24. juni 1987. Stein Frantzen kan vise til utmerkede resultater fra sitt oppdrett på utstillinger og jaktprøver i en årrekke. Antallet hunder, som bokstavelig har satt spor etter seg, er mange. Stein har gjennom sitt oppdrett bidratt til at elghundeiere i hele Norge har fått stor glede av sine jakthunder ! 

Tom Vala gjenvalgt som leder

Årsmøte 2018

Årsmøte i Telemark Elghundklubb ble avholdt på Straand Hotell, Vrådal lørdag 10.februar. Under valgene ble Tom Vala gjenvalgt som leder. Jørgen T Bø ble valgt som ny nestleder etter Joar Brosdal som hadde frasagt seg gjenvalg. Tor Fjellheim ble valgt som nytt medlem i styret. Leif Haaberg ble valgt til ny 2. vara. I alt møtte 50 medlemmer til årsmøte og middag med premieutdeling.

HAR DU LYST TIL Å BLI DOMMER I TELEMARK ELGHUNDKLUBB?

Telemark Elghundklubb trenger flere dommere, og håper at noen er intressert i å starte som dommerelev. I linken ligger et søknadsskjema. Fyll det ut å send det pr. e-post til: tom.carsten.vala@ncc.no eller til Solveig Haugan Jonsen,Vivestadlinna 704, 3175 Ramnes.

 

Søknader og rutiner dommerutdanning TEHK2017

 

Referat styremøter

Fra årsmøte 2018

Medlem i Telemark Elghundklubb?

306587_4100008730795_898982325_n

Ønsker du å bli medlem i Telemark Elghundklubb? 

 

Innmelding gjennom NKK sine sider:Innmelding

Annonser valper

Valpeannonse