Fra årsmøtet, og premieutdelingen 24.2.2024

Da er årsmøtet med middag og premieutdeling vel overstått.

Det var rekordstort oppmøte på årsmøtet i år, med over 80 fremmøtte. Både avtroppende og påtroppende styre synes det er utrolig hyggelig at så mange tok turen til Vrådal. Veldig gøy å se både gamle og nye ansikter. Og at unge og interesserte gutter og jenter er med på årsmøte og middag. Vi trenger den yngre garde i årene fremover.

Selve årsmøtet gikk greit og rolig for seg. Det var få saker i år, som det kom noen kommentarer og spørsmål til.
Etter budsjettet var vedtatt hadde Magnar Nordsveen ett innlegg, da TEHK skal gjennomføre UM og NM bandhund i 2026 og 2027. Dette blir 2 store arrangement som krever mange hjelpere. Han oppfordrer derfor medlemmene til å bidra på dugnad.
Mesterskapene avholdes på Groven i Camping. UM 6.-8. august 2026. NM 5.-7. august 2027.
Det blir 20 ekvipasjer på UM og 30 på NM. Det er behov for prøveterreng, åpne terreng, avstand opptil 1,5 times kjøring fra Åmodt. Det er behov for sponsorer til begge mesterskapene, ønsker gjerne en hovedsponsor opp mot kr 50 000.

Når vi kom til valget overtok valgkomiteen med Tom Freddy Andreassen og Torstein Dahl. Stian Christoffersen var ikke tilstede. De hadde en PowerPoint presentasjon hvor leder av valgkomiteen Tom Freddy tok årsmøte gjennom hva valgkomiteen hadde lagt vekt på og bakgrunnen for valgkomiteen innstilling.

Denne flotte gjennomgangen av valgkomiteen legger lista for kommende år, at dette blir malen for valgkomiteen fremover.
Ønsker å takke hele valgkomiteen for en kjempe flott innsats!

Valgresultatet ble som følger:
Leder: Lars Jørgen Lassen ble gjenvalgt, 55 mot 10 stemmer for Youness Berget.
Nestleder: Oddvar Seltveit ble valgt med 57 stemmer mot 11 på Youness Berget.
Styremedlem: Irene Johanne Førde ble valgt med 54 stemmer mot 13 for Aslak Gilde.
Sekretær: Laila Skaar
1.vara: Stian Skårli
2.vara: Odd Arne Hassel
Revisorer: Sigbjørn Rua og Jan Gunnar Thors ble gjenvalgt.
Nytt medlem av valgkomiteen 3 år: Kolbjørn Birkrem
Nytt vara medlem til valgkomiteen 1 år: Kjell Haave

Innsendte forslag fra Tor Fjellheim og Magnar Nordsveen ble trukket etter valgkomiteen hadde holdt sin PowerPoint presentasjon.
Nytt styre er oppdatert her Styret 2024 | Telemark Elghundklubb (tehk.no)

Før årsmøtet avrundes var det tid for utdeling av blomster. Først delte Lars Jørgen ut blomster til alle prøvelederene, Oddvar Seltveit, Tor Fjellheim, Ånund Vaa, Jørn Isaksen og Jørgen T. Bø.
Vi hadde 2 som takket for seg i styret som fikk blomster for godt samarbeid og god innsats, Tor Fjellheim og Ingar Haugan (sistnevnte var ikke tilstede).
Til slutt overrakte Lars Jørgen blomst til Magnar Nordsveen for stor innsats med bandhund kurs og blodsporkurs.

Takk til Torstein Dahl og Magnar Nordsveen for supplement av bilder.

Tor
Jørgen, Ånund, Oddvar, Tor og Jørn
Magnar

Etter årsmøtet var ferdig ble det en god pause før middag med premieutdeling. Det var veldig god stemning og praten gikk på løst og fast.
Til middag var det til slutt 45 påmeldte, som kunne kose seg med en god og innholdsrik middagsbuffet. Når dessertrundene nærmet seg slutten var det tid for premieutdeling.
Den nye nestlederen Oddvar Seltveit og leder Lars Jørgen Lassen startet med utdeling av diplomer og premietallerkener for separat løshund. Videre tok Jørgen T. Bø og Oddvar Seltveit Luksefjellprøven for løshund.
Leder og nestleder av bandhundkomiteen Magnar Nordsveen og Stian Skårli tok prøvende på bandhund. Til slutt var det utdeling av championatskjold.

Det var mange gode resultater fra avsluttet prøvesesong.
Beste 1dags separate løshund 2023 ble Tinnlosen’s C-Dixie til Bjørnar Gulseth med 92,5 poeng. Han fikk vandrepokalen for denne prestasjonen. Samt til odel og eie en kniv og innrammet diplom med de navnene på 10 siste som har hatt vandrepokalen.
Dette er samme hund som var deltaker i årets UM Løshund, med Andrea Gulseth.
Beste bandhund fra klubben på Telemarksprøven 2023 ble Lita til Christian Grüner med 93 poeng. Han fikk innrammet diplom for prestasjonen og en kniv til odel og eie.
Må også fremheve Bjønn og Gunnar Voje som hadde 195,5 poeng på 2 dagers separat løshund.

Etter endt premieutdeling ble mange sittende igjen ute i salongen hvor den gode stemning fortsatte og latteren satt løst.
Når midnatt kom tok de siste som skulle kjøre å takket for seg, mens noen av de som overnattet fortsatte festen.

Stor takk fra avtroppende styre. Og takk for tilliten fra påtroppende styre. Vi ser frem til ett nytt år hvor vi håper å kunne fortsette denne gode stemningen med fokus på aktiviteter med våre hunder, og medlemspleie uten våre kjære firbeinte.


Oddvar og Ingerborg Garvik
Gunhild Kåsa Dehli hadde bursdag, her sammen med Kolbjørn Birkrem
Oddvar, Lars Jørgen og Bjørnar
Tom Freddy
Oddvar, Jørgen og Ole Anders
Oddvar og Jørgen
Stian og Magnar
Morten Hustvedt
Stian
En fornøyd gjeng! Fra venstre Stian Skåli, Jan Gunnar Thors, Tom Freddy Andreassen, Ole Anders Andersen og Lars Hobæk. Foran Andrea Gulseth.