Fra familiedag og foredrag med Jørund Lien

Tusen takk til dere som møtte på familiedag med foredrag og bidro til en hyggelig dag med god stemning!

Det var ca 20 som som møtte i varmen. Klubben stod for enkel grillmat, som ble disket opp av grillmesterene Åshild og Jørund Håvard. Etterpå var det natursti, hvor en kunne oppnå 19 poeng. Var 3 lag som hadde alt rett, mens resten av lagene fulgte tettt bak. Takk til Lars Jørgen for fine poster, med så flinke deltakere må vi nok øke vanskelighetsgraden neste gang. Det var hesteskokasting (takk Jørgen T. Bø), med mange gode kast som ga uttelling i poeng. «Underholdningen» de minste satte stor pris på og som ga mye glede til oss litt eldre var vannslangen. Vann er gøy pg god avkjøling på en varm dag. Avkjøling fikk også både store og små når Åshild var avgårde å kjøpte is til alle sammen.

Til foredraget dro noen av de minste- hjem mens andre benyttet sjansen til å bade.

Selv om antall fremmøtte burde vært høyere, får foredraget og Jørund Luen toppkarakter.

Jørund Lien snakket om våpenutstyr, kuler med og uten bly. Han delte mange erfaringer og historier fra jakt og diverse testing av våpen og kuler i inn- og utland. Dette sammen med bilder og spørsmål fra en ivrig gjeng, da gikk tiden fort.

At Jørund Lien fenget og engasjerte vises vel når kaffepausen var glemt. Og først etter 2,5 time takket Lars Jørgen for ett flott foredrag med overrekkelse av jubileumsboken vår og caps med klubblogo. På utsiden fortsatte praten og Jørund Lien svarte villig på flere spørsmål så da ble det en halv time til.

Det var en fornøyd gjeng som kunne sette seg i bilene og dra hjem. Igjen, tusen takk for oppmøte!

Beklager få bilder, men varmen og god stemning gjorde at fotoppdraget ble glemt.