Fra familiedagen med boklansering

Lørdag 3.juli var det familiedag med boklansering på Movannshall. Det var ikke noe å si på plassen, som lå idyllisk til ved vannkanten og hadde ett flott vikinginspirert bygg. Vannet bød både på fiske og bademuligheter, men var kun fiskelykken som ble testet av den yngre garde.

Selv om oppmøtet ikke var stort, med 9 små og store pluss noen firbeinte, var stemningen var god og det ble en hyggelig dag! Marit Sande hadde tatt turen fra Vinje og sammen med Bjørn Bjerketvedt fortalte de litt om arbeidet med jubileumsboken. Det ble servert nykokt kaffe og kake. Og jubileumsboken ble feiret med en champagneskål (av familievennlig Mozell). Det var grilling av medbrakt mat i staslige griller i vikingbygget. Det ble gjennomført natursti og en konkurranse med hesteskokasting. Alle ble premiert, både små og store fikk lørdagsgodt. Basert på sammenlagtresultatene fikk de yngste en ekstra premie.

Takk til dere som kom og bidro til en fin dag!

Her er kommer det noen bilder fra dagen. 2 av de yngste deltakere manglet ved champagneskålen, og sekretæren glemte dessverre å ta nytt bilde.

Har de som var tilstede noen bilder de ønsker skal legges til, kan de sendes til Laila på 45675655 så oppdateres artikkelen.

Foto: Magnar Nordsveen og Laila Skaar