Fritzøeprøven 2025 er vel overstått.
I år var prøven, som er Norges nest eldste, 70 år. I den anledning ble det gjort litt ekstra stas på deltakere og dommere.
Det var 3 ekvipasjer som gikk til premiering på 2 dagers prøven og dessverre noen det ikke gikk helt veien for. Tross en super innsats fra hundene.
1. pr. Nikolay Mønsås og z-r Fant endte på 150.5 poeng.
1. pr. Jan Gunnar Thors og Kålifjell’s Jeger endte på 145.5 poeng.
1. pr. Halvor Tollehaugen og Lundølen’s Jessi endte på 142.5 poeng.
GRATULERER!
Alle tre får en Tracker Artemis og kniv spesielt laget for jubileumsprøven. Premieutdeling vil foregå under TEHK sin årsmøtemiddag.
Det var 10 startende hunder, hvor kun en hund ble trukket etter dag 1. Stort sett alle hundene var i elg, og ikke bare 1 elg.
Basen for prøven var Presteseter, med overnattingsmuligheter.
Vi startet på søndag 2.11 med trekning på gamle Grorud kapell.
Det er ikke bare hundeførere som er spente, men også mange som sitter hjemme som synes det er gøy å følge med. Så Trackergruppe ble opprettet.
På mandag kveld ble det jubileumsmiddag i Grorud kapell. Lars Jørgen leste opp noen ord fra Gunnar Roe om Fritzøeprøvens historie.
Einar Pine fortale om historien til Grorud kapell.
Kvelden ble avsluttet med marsipankake.
Vi vil rette en stor takk til alle som bidro under prøven, enten som deltager og dommer, og til Jørn Isaksen som organisator og initiativtaker til jubileumet.
Takk til våre sponsorer: Fritzøe Skoger, YX Siljan, Austad Elektriske, Tømrer Jan Erling Sætre, KHA Maskin og Jaktia.
I år hadde vi også god hjelp av Odd Arne Hassel, Martin Horrigmo, Laila Skaar, Linda Jamsgard og Nora Hassel som har ordnet sponsorer, fikset middag, mat, pynting av bord, design og sjåførtjenester.
Ingen prøve uten terreng, en stor takk til Fritzøe Skoger for lån av flotte terreng.


Fotografering søndag. Tore Straume, Øyvind Slåen, Helge Siljan og Olav Lars Vaale var ikke tilstede, og vi fikk dessverre ikke tatt bilde på mandag.














Ivar var dresset opp for jubileumsmiddag og fikk derfor æren av å starte på kaka
