Fra utstillingen i Sannidal 12.5.24

Da er vårtstillingen i Sanndal vel gjennomført. Takk til alle som kom, og alle som har hjulpet til før, under og etter utstillingen!

Gratulerer til Bjønn og Gunnar Voje som BIS!

Gratulerer til BIS2, Skadi og Ole Jørgen Olsen, og BIS3, Hunter’s Favorites Loke og Ånund Vaa!

Det var 75 påmeldte, hvor av 5 valper. Dommer Lisbeth Campbell og ringsekretær Ole Anders Andersen gjorde en god jobb og holdt tidsskjemaet bra. Det er gøy å se at det også er flere raser som er representert. Det er alltid spennende å skulle stille hunden sin, noen får bedre resultat enn det en forventet mens andre går det ikke like bra for. Viktig å huske at det er samme hund en reiser hjem med, som en kom med. Og det kommer nye muligheter.

Det var valpeshow kl. 12. Her var det 4 grå og en sort. NEG: BIR ble Solan av Gausbu og Ingar Tjønnås. BIM ble Frida av Gausbu og Ida Lillian Jensen Mellem. 2BTK ble Tjennslias T-P Lumi og handler for dagen Odd Arne Hassel. 2BHK ble Aris av Gausbu og Sunniva Frantzen. NES: BIR ble A-Trasken og eier Heidi Lysdahl og Sveinung Olsnes. Alle valpene fikk HP. Gratulerer ti alle!

Været viste seg fra sin beste side med sol og god temperatur, en fin sommerdag. Vi synes det er hyggelig å se at både store og små hygger seg på utstilling.

Kiosken var betjent av flere generasjoner Fjellheim som kunne by på både pølser, vafler og kaker. Kaffe og kaldt mineralvann. Det meldes om jevnt besøk hos den hyggelige kioskgjengen.

Det ble trukket en Trackerpeiler på møtte katalognummer. Den heldige ble katalog 33, som var selveste BIS’en. Så Bjønn og Gunnar Voje har hatt en fin dag; Cert, BIS – fikk med seg en kniv i premie, og en Trackerpeiler.

Alle resultater og kritikker (unntatt valper som fikk kritikken med seg på «gamlemåten») finner dere her:

https://www.dogweb.no/utstilling-resultatvisning/utstilling/240698

Vi ønsker å takke for en hyggelig dag, og takk til Sannidal Skytterlag for lån av den fine plassen.

Dommer Lisbeth Campbell, BIS Bjønn og Gunnar Voje, BIS2 Skadi og Ole Jørgen Olsen, BIS3 Hunter’s Favorites Loke og Ånund Vaa

Flere bilder fra dagen:

Valpeshow
Valpeshow A- Trasken
Valpeshow
Valpeshow
Valpeshow – Aris av Gausbu
Valpeshow – Tjennslias T-P Lumi (som var litt nysgjerrig på fotografen)
Valpeshow – Frida av Gausbu
Valpeshow – Solan av Gausbu