Halvor Tollehaugen nytt æresmedlem i Telemark Elghundklubb

Under årsmøtet til Telemark Elghundklubb på Bø Hotell i Bø 22. Februar ble Halvor Tollehaugen utnevnt til nytt æresmedlem. Tollehaugen fikk blomster og diplom og ble tildelt sølvmerke. Tollehaugen har vært medlem siden starten og har vært leder og styremedlem i klubben. Han har i tillegg vært en aktiv bidragsyter både på dugnad og i det øvrig i klubbarbeidet. Halvor Tollehaugen er løshunddommer og bandhunddommer, noe han har vært i en årrekke. Årsmøtet samlet i alt 55 av klubbens 350 medlemmer. Hele det sittende styret tok gjenvalg. Sigbjørn Rua ble ny revisor etter Halvor Lofsgarden som hadde frasagt seg gjenvalg. Karl Halvor Skårberg ble valgt inn som nytt medlem i valgkomiteen etter Stein Frantzen. (Referat fra årsmøtet blir lagt ut i løpet av noen dager).

Nytt æresmedlem av Telemark Elghundklubb, Halvor Tollehaugen, ble overrakt blomster, diplom og ble tildelt sølvmerke av leder Lars Jørgen Lassen
55 medlemmer deltok i Telemark Elghundklubbs årsmøte på Bø Hotell 22. Februar. Etter årsmøtet var det middag og premieutdeling for høstens jaktprøver.