Medlems & familiedag på Seljord Folkehøgskule 11.6.22

Vi ønsker å takke alle som har møtt opp i dag!
Veldig hyggelig å se både gamle og nye medlemmer. Det var god stemning tross skiftende vær, var godt å sitte under tak når det kom ett par kraftige skurer. Vi var ca 30 stk fra starten av dagen og avsluttet med nesten 50 stk, med ett aldersspenn fra 4 år til 80 år. De unge ble opptatt med både basket og bordtennis når praten gikk ved bordene.

Bjørn Bjerketvedt tok en bedømming av valpene som møtte, 4 stykk, og kom med tips. Etterpå besvarte Bjørn spørsmål fra oss som var tilstede, som gikk på alt fra preging av valp, oppdrett, gener, jaktegenskaper, mm. Stein Frantzen bidro også med sin erfaring.

Deretter ble det grilling med Lars Jørgen som grillsjef. Klubben stilte med enkel grillmat og tilbehør, og det så ut som maten falt i smak.

Dagen ble avsluttet med foredrag av Jon Steinar Vangen. Han hadde gode historier, videoer fra jakt opplevelser og viste avslutningsvis en film han hadde laget om Oksehunden Ylva. Der fikk vi innblikk i både oppturer og nedturer som kan følge med våre firbeinte jaktkompiser. Det var lagt opp til en pause midt i, hvor klubben stilte med kaffe, brus og noe å bite i.
Før han takket for seg delte han ut preimer som ble trukket på loddene vi fikk før foredraget begynte. Det vanket ekstra premier til de små.
En stor takk til Jon Steinar Vangen med familie som tok turen til oss i dag!

Søskenkjærlighet