Påminnelse om påmelding til utstilling i Morgedal – frist utsatt til 23. August

Det er problemer med påmelding på NKK sider i dag lørdag 22. August. Fristen for påmelding er derfor utsatt til 23. August. Skulle problemene vedvare må vi åpne for manuell påmelding slik at alle som ønsker kommer med. Følg med på ny info her og på TEHK på Facebook.

Telemark Elghundklubb ønsker velkommen til utstilling i Morgedal lørdag 29. og søndag 30. August. Dommere er Frank Christiansen og Rolf Frostad. Frank Christiansen dømmer alle hanner lørdag og tisper på søndag. Rolf Frostad dømmer alle tisper på lørdag og hanner søndag. Husk å melde på til begge utstillinger hvis du ønsker å delta begge dager. Påmeldingsfrist er 22. August. Påmelding via min side NKK til utstillingen lørdag 29. August her og utstillingen søndag 30. August her.

Rolf Frostad har vært eksteriørdommer på elghundrasene i en mannsalder. Frostad ønsker nå å takke av i sin dommergjerning. Utstillingen i Morgedal er derfor den siste utstillingen Rolf Frostad dømmer som eksteriørdommer. Dette vil bli markert umiddelbart før bedømmelsen starter lørdag 29. August.

Utstillingen i Morgedal vil bli gjennomført i samsvar med NKK’s gjeldene retningslinjer/smittevernhensyn i forhold til Corona. Nærmere informasjon blir sendt i PM til utstillere. Informasjon blir også gitt ved ankomst utstillingen. Gjeldene NKK retningslinjer kan du lese her