Premieutdeling for årets jaktprøver

Etter årsmøtet i Telemark Elghundklubb 22. Februar var 60 medlemmer og premievinnere samlet til middag og premieutdeling på Bø Hotell i Bø. I tillegg til utdeling av premier for sesongens løshundprøver og bandhundprøver ble også de som legger ned en betydelig innsats for å tilrettelegge for jaktprøver og sporprøver hedret. Ole Anders Andersen og Jørgen T Bø ble tildelt prisen «årets ildsjel». Helene Vala fikk blomster som takk for at hun alltid er positiv og stiller opp som dugnadshjelp for klubben.

Championat-vinnere løshund og eller utstilling representert ved sine eiere.

Championatvinnere bandhund og eller utstilling representert ved sine eiere
Gokstadhaugens Sirius til Guttorm Risdal ble svensk utstillings-champion i 2019. Hundens eier er her representert ved Marit Sande.
Brånajotas Frida til Ole Bjørn Hustuft vant Fritzøeprøven 2019. Vinneren fikk en Tracker peiler. Brånajotas Frida var 1 av 4 hunder på Fritzøeprøven som oppfylte kravene til Mille Maries pokal. Det var prøveleder Jørn Isaksen som delte ut premien.
Festus av Håggåstuggu til Arvid Juvland (til venstre) ble beste hund på Telemarksprøva 2019. Marit Sande og Magnar Nordsveen fra bandhundkomiteen delte ut premier til alle premievinnere bandhund 2019.
Bertil til Jørn Inge Hardang ble beste hund på separatprøvene løshund og fikk napp i pokalen som er satt opp til prøvevinner. Jørgen T Bø og Tor Fjellheim fra løshundkomiteen delte ut premier til premievinnere løshund 2019
Ole Anders Andersen fikk tildelt fat som årets ildsjel. Prisen ble delt ut av leder Lars Jørgen Lassen
JørgenT Bø fikk tildelt fat som årets ildsjel. Prisen ble delt ut av leder Lars Jørgen Lassen
Alle prøveledere fikk blomster fra venstre; Tor Fjellheim, Tom Vala, Solveig Haugan Jonsen, Ole Anders Andersen og Jørn Isaksen. Ånund Vaa var ikke tilstede.
Alle championatvinnere i Telemark Elghundklubb 2019